Erfaringsrapport fra KM Landevei fellestart

For at nestemann som skal arrangere KM i BOC skal kunne slippe å finne opp kruttet på nytte så deler vi derfor denne erfaringsrapporten fra årets KM fellestart. Håper dette kan brukes som et utgangspunkt for neste ritt.

https://docs.google.com/file/d/0B8wNW2zivDECTldzeF9WREQwb1E/edit?usp=sharing

KLUBBOVERGANG

Har du hatt aktiv lisens i en annen klubb og ønsker medlemskap i BOC må du fylle ut og signere Norges Cykleforbunds Søknadsskjema ved overgang til nytt lisenslag.

Skjemaet scannes og sendes i e-post til Medlemsansvarlige Nils Enger (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) som signerer for BOC og videresender til gammel klubb. Den signerer og videresender til Norges Cykleforbund v/Thomas Dahlsrud for godkjennelse.

Husk også å melde deg inn via skjema under BLI MEDLEM.

Er du BOC-medlem med aktiv lisens og vil bytte klubb, må du fylle ut og signere skjemaet som du så sender til den nye klubben. Den signerer og sender skjemaet til Nils Enger som godkjenner at overgang fra BOC kan skje, og videresender til  Norges Cykleforbund for godkjennelse.

Det er 2 overgangsperioder:

Periode 1: fra 01.10. til 31.03. neste år.
Periode 2: fra 01.07. til 31.07.

For overganger i Periode 1 kan rytter representere  sitt nye lisenslag fra og med overgangen er godkjent av NCF.  For Periode 2 kan  rytteren representere sitt nye lisenslag tidligst 2 uker fra overgangen er godkjent av NCF, dog ikke tidligere enn 01.08.
 
Frister for melding til gammelt lisenslag om overgang er 15.12. for Periode 1 og 01.07. for Periode 2.
For ryttere med Master lisens gjelder ikke disse overgangsperiodene. De kan fritt melde overgang når de har gjort opp for seg i gammel klubb.

Behandlingstiden er avhengig av hvor raskt klubbene håndterer saken, men burde ikke ta mer enn 1-2 uker.

Bestill Lisens

Lisensbestillingsskjema
  • / /
  • / /

Powered byEMF Contact Form
Report Abuse

Spinning

BOC har for vintersesongen 2011/2012 tegnet en avtale med Tempogym på Fornebu om trening.

Treningstider:
Mandager 19.00-20.30 - ledet av Terreng Elite
Onsdager 19.30-21.00 - ledet av Terreng Barn/Ungdom og Landevei Ungdom
Torsdager 18.30-20.00 - ledet av Landevei Tur

Alle timene er åpne for alle, men dersom det blir fullt har gruppen til instruktøren prioritet. Det kommer til å være intervalltrening som står i fokus.

Pris:
BOC-medlemmer som er under 16 år betaler 1000 kroner (pluss depositum på nøkkelkort, kr. 250)
BOC-medlemmer som er over 16 år betaler 1300 (pluss depositum på nøkkelkort, kr. 250)
Dette gir deg tilgang til alle timer (inklusive Tempogym sine) og styrkerommet (dersom du er over 16 år)

Påmelding:
Send en mail med navn, alder og gruppetilhørlighet til truls.midtbo|dn.no

SATS -spinning
BOC sine lørdagsspinninger på SATS vidreføres også denne vinteren, på SATS Bekkestua. Treningstider er lørdager kl. 12.00-14.00 og prisen er kr. 100 pr. gang (drop-in) eller 600 kroner for alle timene.

Emit Tidtakerbrikker påkreved for NM, UM, NC og NCF rankingritt

Norges Cykleforbund har vedtatt at  i sesongen 2011 skal alle ryttere ha personlige brikker, som skal delta i:  NM, UM, NorgesCup, alle NCF-rankingritt (landevei og terreng rundbane), NM-Veteran og VeteranCup, d.v.s. M/K13-14, M/K15-16, M/K-Jun, M/K-U23, M/K-Elite og M/K30+.

Bestilling av brikke gjøres på følgende måte:
  1. Sett inn 525 NOK til kontonummer: 5134.06.06012 (NCF) og legg følgende info i betalingsinfo feltet: (navn, klasse, klubb og idrettsnummer). Dersom du ikke har idrettsnummeret ditt er dette tilgjenglig ved å logge på https://minidrett.nif.no.
  2. Send: IdrettsNummer Etternavn Fornavn    Klasse    Post.Nr    Brikke.Nr og kvittering på betalingen til NCF til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  3. Du vil motta brikke i posten.
Dersom du ikke vet hvilken e-postadresse du er registrert med på minidrett.nif.no, må du kontakte Nils Enger eller Norges Cykle Forbund

Les mer: Emit Tidtakerbrikker påkreved for NM, UM, NC og NCF rankingritt

Ekstra informasjon