KLUBBOVERGANG

Har du hatt aktiv lisens i en annen klubb og ønsker medlemskap i BOC må du fylle ut og signere Norges Cykleforbunds Søknadsskjema ved overgang til nytt lisenslag.

Skjemaet scannes og sendes i e-post til Medlemsansvarlige Nils Enger (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) som signerer for BOC og videresender til gammel klubb. Den signerer og videresender til Norges Cykleforbund v/Thomas Dahlsrud for godkjennelse.

Husk også å melde deg inn via skjema under BLI MEDLEM.

Er du BOC-medlem med aktiv lisens og vil bytte klubb, må du fylle ut og signere skjemaet som du så sender til den nye klubben. Den signerer og sender skjemaet til Nils Enger som godkjenner at overgang fra BOC kan skje, og videresender til  Norges Cykleforbund for godkjennelse.

Det er 2 overgangsperioder:

Periode 1: fra 01.10. til 31.03. neste år.
Periode 2: fra 01.07. til 31.07.

For overganger i Periode 1 kan rytter representere  sitt nye lisenslag fra og med overgangen er godkjent av NCF.  For Periode 2 kan  rytteren representere sitt nye lisenslag tidligst 2 uker fra overgangen er godkjent av NCF, dog ikke tidligere enn 01.08.
 
Frister for melding til gammelt lisenslag om overgang er 15.12. for Periode 1 og 01.07. for Periode 2.
For ryttere med Master lisens gjelder ikke disse overgangsperiodene. De kan fritt melde overgang når de har gjort opp for seg i gammel klubb.

Behandlingstiden er avhengig av hvor raskt klubbene håndterer saken, men burde ikke ta mer enn 1-2 uker.

Ekstra informasjon