Nye hjemmesider

Se nye hjemmesider for treningsplan for 2015:

http://www.baerumock.no

 

Avslutning terreng barn/ungdom

Vi inviterer med dette alle som i år har trent (inkl. 98/99 modellene i Junior Elite) med BOC Terreng barn-ungdom til en sesongavslutning mandag 22. september.

Les mer: Avslutning terreng barn/ungdom

Dugnad UBcup lørdag 13. september - vi mangler folk

Årets finale i UBcup er på Gullhaug lørdag om en uke, og er det siste rittet terrengdelen av BOC arrangerer i år. UBcup rittene er viktige for rekrutteringen både til BOC (også landevei) og til terrengsykkelsporten. For å kunne gjennomføre et ritt krevers det at mange hjelper til. Det er veldig mange som ikke har svart på mailen fra forrige uke (frist var søndag 31. august) og mange av de som har svart kan ikke stille. Det er viktig at alle som har fått mail svarer på denne uansett om de kan eller ikke.

Vi trenger både løypevakter, parkeringsvakter og annen hjelp. Har du mulighet til å stille opp noen timer for klubben, så send en mail til  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hilsen Bjørn

Treningsplan Terreng barn/ungdom Høsten 2014

Velkommen til sykkeltrening!
Første trening etter sommerferien er på Gullhaug (skistadion) mandag 18. august kl 1800. 
Hele planen finner du lengre ned i artikkelen.

Les mer: Treningsplan Terreng barn/ungdom Høsten 2014

Terrent barn/ungdom oppstart etter sommerferien

Mandag 18. august kl 18-1930 på Gullhaug starter vi opp med fellestreninger igjen etter sommerferien. Treningsplan for høsten kommer snart.

Ekstra informasjon