Påmelding BOC til Birken 2013


Det er nå 40 påmeldte til BOC Terreng tur sitt årlige arrangement til Birken. Det er fremdeles rom for 6-8 stk til, men det begynner å haste for etternølere. Dette er et flott arrangement hvor vi kjører opp fra Kadettangen fredag kl. 16.00 til Rena, hvor vi overnatter på en barnehage 4 kilometer opp fra Rena setrum mot Skramstad.
Morgenen etter våkner vi gode og uthvilte, triller ned til start, og sykler ritt. Retur fra Lillehammer er kl. 16.00 lørdag. Dette betyr at du som sykler må være i mål senest kl. 15.00. Vi vet dette er litt eksluderende, men for de som har syklet tidlig blir det lenge å vente på de av oss som ikke er like raske. Dette blir da en slags mellomting.
For dette må du ut med den nette sum av 800 norske kroner.
Dette inkluderer da transport tur retur Birkebeinerrittet. Transport av sykler, frokost på Rena og madrassovernatting. Selv må du medbringe sovepose og evt. pute om det er ønskelig. 

Påmelding og betaling gjør du her; http://boc.rittresultater.no/node/9

Thor Olav

BOC Birken Tours 2011 - Bussen er full!


I år som i fjor blir det Birken tur med BOC.
Alle detaljer er ikke planlagt, men overnattingen på Rena er i henhold til det vi har hatt før.
Påmelding til Thor Olav Sørnmo / tosornmo(at)gmail.com (Bytt ut (at) med @ / 976 49 235
Send navn, epost og telefonnummer på epost eller SMS.

Thor Olav

Intervalltrening for terreng tur

Nå er desverre sesongen for oss syklister sånn lysmessig på hell. Det er selvfølgelig muligheter for å sykle i marka i helgene. I tillegg kan man ta seg turer i marka på kveldstid, om man utstyrer seg med gode lys. Men i tillegg kan man allerede nå begynne å lade opp til vinteren med litt intervaller. Terreng tur inviterer hermed til løpsintervaller på Kirkerud, med oppmøtested og tid som for terreng tur.

Les mer: Intervalltrening for terreng tur

BOC Tours til Birkebeinerrittet 2010

BOC har den glede av å invitere til tur til Birken 2010.

De 3 siste årene har BOC organisert busstransport og overnatting på Rena kvelden før Birkebeinerrittet, med transport ned igjen lørdag fra Lillehammer. Dette har vært en stor suksess, og vi gjentar dette i år også.
Opplegget er ganske enkelt, vi drar opp til Rena fredag fra Kadettangen, vi fyller en buss med folk, og en varebil med syklene.
Lørdag blir det sykling for alle mann, og mens vi venter på sistemann til å komme i mål, koser vi oss med mat og drikke, sykkelmesse og generelt god stemning i målområdet. Når vi så har samlet troppene blir det retur til Kadettangen.

Dette er en selvkost-tur, noe subsidiert av BOC. I fjor betalte vi 600,- per person for opplegget, noe som er rasende billig med tanke på hva som er inkludert.

For denne summen får du:Buss tur retur Kadettangen, Overnatting, Frokost på Rena, En god tur med godt selskap
I det hele tatt er dette noe som du ikke kan gå glipp av om du skal sykle Birken.

Påmelding skjer til undertegnede;
Thor Olav Sørnmo
Telefon: 976 49 235
Epost: tosornmo|@|gmail.com (Ta bort | i epost adressen)

Birken 3:45 er i gang!

riders

"Birken 3:45", BOCs terreng turgruppe, er nå i gang med sesongen. Treningene er på tirsdager klokken 19.00-20.30, med oppstart fra klubbhuset til Bærum Skiklub på Kirkerud. Etter 1. mai øker tiden på treningene jevnt. Målet med treningene er å ha noen å sykle med, og å ha noe å sykle mot. Det er sosialt, hyggelig, og et overkommelig tempo på treningene, og de fleste skal klare å henge på. Foreløpig er det rolig tempo og terreng i lavlandet som er situasjonen. Etter hvert som snøen forsvinner i høyden trekker vi oppover og inn i Vestmarka eller Krokskogen. Ta gjerne kontakt med gruppeleder Thor Olav Sørnmo dersom du lurer på noe. Kontaktinformasjon finnes under fanen "kontakt".

Flere artikler …

  1. Om Terreng Tur
  2. Treningstider

Ekstra informasjon