Resultater KM Terreng


Over 30 BOCere hadde funnet veien til Gullhaug for å være med i det siste klubbmesterskap rittene. Det kan være noen feil i resultatlisten, hvis noen ser at vi har registrert feil tid (eller antall runder) send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. så skal jeg rette opp., hvis noen har et godt bilde eller to send gjerne de over også. Takk til rytterene som syklet styggfort, og foreldre som bistod med arrangementet.

Les mer: Resultater KM Terreng

test av automatisk bilde justering

 

BOC terreng Elite 2012


Her ser vi Johan legge grunnlaget for sin 2.plass ved årets NM sprint.
Kort om BOC terreng elite:
Nok en god sesong er gjennomført. Vi har fortsatt den gode stigningen vi har hatt siden laget ble startet 2006. Vi kan nå se tilbake på 8 gode år i den absolutte norgestoppen, og konkludere med at de alt grunn til å glede seg til nye toppresultater i 2013.
Laget har i 2012 bestått av Silje W. Dahlsrud (gravid), Marianne Lambine, Jørgen Norås (trener), Fredrik Haraldseth, Johan Jørgen Lindgaard Strømberg, Pål Einar Spilleth, Tommy Frøyna (kom ikke helt opp på ønsket nivå og kjørte stort sett i veteranklassen), Kristian A. Haga, Markus Salte og Thomas Dahlsrud (leder). Det er en god sammensveiset gjeng der humøret er på topp uansett vær, resultater eller tid på sesongen. Hardt og effektivt treningsarbeid over tid har vært med på å skape den bunnsolide gruppen vi ser i dag. Stabilitet er et ord som kjennetegner de gulkledde.

Les mer: BOC terreng Elite 2012

Thomas Dahlsrud i Gult

I helgen gikk det første norgescup rittet i cycelcross noen sinne av stabelen i Drammen. BOC stilte med to mann på startstreken både lørdag og søndag. Lørdagens ritt ble vunnet av Morten Vaeng med Thomas på 2. plass, søndag var rollene byttet om, og BOC fikk ledertrøyen i CX. Se sykling.no og terrengsykkel.no for bilder og resultater

KM Terreng resultater

Klubbmesterskapet ble gjennomført med stil og mye knott, men etter 40 minutter kunne vi konstatere at Thomas Dahlsrud ble klubbmester for de over 17!
Helt klart en gjørmete løype på Gullhaug, men humøret var på topp hos alle:-) Løypa var satt av Thomas og Harald, noe som har vært en god tradisjon i mange år. Takk til alle hjelpere og værguder for et vel gjennomført arrangement!
 
Vinnere av de forskjellige klassene:
 
Kl 10M - Oscar Paulsen
Kl 10K - Julie Meinecke
Kl 11-12 K - Hege pettersen
Kl 11-12M - Vemund Øversjøen
Kl 13-14K - Tuva Ertzaas Granøien
Kl 13-14M - Ola Landmark
Kl 15-16K - Ingeborg Nordli
Kl 15-16M - Simen Thune Rolfsen
PS Hvis noen har bilder fra rittet, kan de sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ekstra informasjon