Store prestasjoner av de yngste under Ronde van Vestkant


BOC-FREMTIDEN:
Det ble hjemmeseier til Viktor Engh i M10 og til Mina Claussen i K13/14 under helgens Ronde van Vestkant.

Tekst:
 Knut Engh

Mens de fleste foresatte var fullt opptatt enten som løypevakter eller vaffelstekere, stilte Landevei Ungdom med en stor tropp ryttere i den andre utgaven av Ronde van Vestkant i helgen. Hedda, Hege Caroline, Ingeborg, Mathias og Alexander deltok i sitt første ritt, med strålende innsats. De mer erfarne rytterne var klare for å vise seg fram på hjemmebane.

Viktor Engh kom først i mål på gaterittet i M10 og fulgte opp med en andreplass på fellestrarten. Julia Kjærstad kom på pallen med to tredjeplasser, i henholdsvis gaterittet og bakketempoen i K11/12. Den suverent beste sportslige prestasjonen var det Mina Claussen som sto for, i K13/14. Hun er en erfaren terrengsykelist, men dette var  første gangen hun prøvde seg på landeveisritt. Det gikk ikke dårligere enn at hun like så godt vant alle tre etappene og med det selvsagt ble en suveren sammenlagtvinner. Dette frister vel til gjentagelse, Mina?

Ronde van Vestkant 2013 ble alt i alt en fin opplevelse for BOC, både sportslig sett og arrangørteknisk. Vi gleder oss allerede til å arrangere igjen neste år!

Ekstra informasjon