BOC Landevei Ungdom 2014


Landevei Ungdom består av aldersgruppene M/K 11-12, M/K 13-14 og M/K 15-16. Det er foreløpig 15 aktive for sesongen 2014.

Lagledelse og kontaktpersoner for alle henvendelser:
Jan Bjerk: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., tlf.: 909 90 610
Rune Buarøy: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., tlf.: 905 36 235
Trener:Gunnar Disch: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., tlf.: 926 62 472

Mye kommunikasjon mellom lagledelse/trener og ryttere og forelde foregår via FaceBOC Landevei Ungdom: https://www.facebook.com/groups/55254318806/


Spinning: 2013/2014:
Landevei Ungdom og Terreng Ungdom har felles spinningstrening mandager og onsdager kl. 17.00-18.30 i Gjønneshallen. Tilbudet varer helt frem til utetreningen starter.

Utetrening 2014:
Utetreningen starter mandag 31. mars hvis værforholdene tilsier det.
Det legges opp til utetrening trening mandag og onsdag kl. 18.00-19.30.
Fremmøtested blir som regel Kadettangen (utenfor klubbhuset til Tyrving).
Følg med på FaceBOC Landevei Ungdom for mer informasjon om treningene.
Rytterne bes om å invitere til/avtale helgetreninger på FaceBOC Landevei Ungdom. Rolige langturer viktig!

Les mer: BOC Landevei Ungdom 2014

Søsknene Bjerk med eventyrlig sykkelsommer


SPRUT I BEINA: Etter seks etapper var det BOC-rytter Didrik Bjerk som kunne krones som sammenlagtvinner i M15/16 i det prestisjetunge rittet U6 Cycle Tour.

Søsknene Didrik og Thale Bjerk har begge hatt en mildt sagt vellykket sommer på sykkelsetet. Under U6 Cycle Tour i juli i Sverige vant Didrik den første fellesstarten, etter et frekt angrep fra et samlet felt noen få kilometer fra mål. Seieren skaffet han dessuten den gule ledertrøyen i M15/16-klassen. Denne mistet han dagen etter, men etter en Didrik-spesial på den avsluttende tempoen kunne ha nok en gang tre på seg den gule trøyen, denne gang som sammenlagtvinner av et av Nordens største sykkelritt for aldersbestemte klasser.


SMAKEN AV SUKSESS: En inspirert lillesøster Thale, skaffet seg sin egen gule trøye, da hun vant bakketampoen under Tønsberg 4-Dagers.

I helgen gikk det tradisjonsrike Tønsberg 4-Dagers. Her var det Didriks søster, Thale, som sto for den største prestasjonen blant BOC-rytterne. Thale vant først den innledende bakketempoen opp til Slottsfjellet i Tønsberg, før hun fulgte opp med to andreplasser på fellesstartene, og en ny etappeseier på den avsluttende tempoetappen i Stokke. I sammendraget ble det andreplass til Thale, kun slått av Dølemo ILs Vilde Baas. Til helgen går landeveis-UM i Gjøvik og da får vi se om den eventyrlige Bjerk-sommeren fortsetter.

Gode BOC-prestasjoner på MegaMila 2013

Godt vær og gode prestasjoner for BOC 7.mai da temporittet MegaMila ble arrangert på Harestua.

I klassen K11-12 stilte Julia Kjærstad i gult og sort og gjennomførte MegaMila på 22 minutter og 40 sekunder. I denne klassen er det jo ikke rangering, men for Julia føltes det helt naturlig å stille seg på toppen av pallen. Kanskje dette blir en vanlig plassering etter hvert?

 

Hedda Wallstrøm Johansen og Mina Clausen representerte BOC i K13-14. Hedda kom på toppen med tiden 19.14 og Mina på annenplass med 20.03. Begge har gjort det bra så langt i sesongen; Mina vant alle tre etapper og sammenlagt på Ronde van Vestkant i slutten av april.

 

BOC-gutta var representert ved Nicolai Kjærstad og Didrik Bjerk. Didrik fikk førsteplassen med tiden 14.26 og Nicolai kom på 13 plass med tiden 16.03. Det stilte 22 til start i M15-16.

Les mer: Gode BOC-prestasjoner på MegaMila 2013

Store prestasjoner av de yngste under Ronde van Vestkant


BOC-FREMTIDEN:
Det ble hjemmeseier til Viktor Engh i M10 og til Mina Claussen i K13/14 under helgens Ronde van Vestkant.

Tekst:
 Knut Engh

Mens de fleste foresatte var fullt opptatt enten som løypevakter eller vaffelstekere, stilte Landevei Ungdom med en stor tropp ryttere i den andre utgaven av Ronde van Vestkant i helgen. Hedda, Hege Caroline, Ingeborg, Mathias og Alexander deltok i sitt første ritt, med strålende innsats. De mer erfarne rytterne var klare for å vise seg fram på hjemmebane.

Viktor Engh kom først i mål på gaterittet i M10 og fulgte opp med en andreplass på fellestrarten. Julia Kjærstad kom på pallen med to tredjeplasser, i henholdsvis gaterittet og bakketempoen i K11/12. Den suverent beste sportslige prestasjonen var det Mina Claussen som sto for, i K13/14. Hun er en erfaren terrengsykelist, men dette var  første gangen hun prøvde seg på landeveisritt. Det gikk ikke dårligere enn at hun like så godt vant alle tre etappene og med det selvsagt ble en suveren sammenlagtvinner. Dette frister vel til gjentagelse, Mina?

Ronde van Vestkant 2013 ble alt i alt en fin opplevelse for BOC, både sportslig sett og arrangørteknisk. Vi gleder oss allerede til å arrangere igjen neste år!

Landevei Undgdom - Oppsummering sesongen 2012

I 2012 har landevei ungdom hatt 19 akrive ryttere. Disse har fordelse på 3 forskjellige alderstrinn fra 13-18 år.
Høsten 2012 ble det gjennomført ukentlige treninger for «rekrutter» på Fornebu.
Dette har resultert i at «Team 13-14» i 2013 vil utgjøre minst ti gutter og to jenter. 

Les mer: Landevei Undgdom - Oppsummering sesongen 2012

Ekstra informasjon