BOC 3 og 4 - sesong 2014

Litt om kommende sesong for BOC 3 og 4
Sesongen 2013 var et oppstartsår for gruppe 3 og 4. Vi rakk å få med oss ett lagritt, nemlig Lillehammer-Oslo, samt Øyeren Rundt som er et invidiuelt ritt. I 2014 har man fått trent felles spinning, individuelle ski- og utesykllingsøkter gjennom høsten og vinteren, samtidig som vi har økt antall syklister til et sted opp mot 30 syklister. Vi har nå de beste forutsetninger til å bygge et godt miljø og få mange gode sykkelopplevelser sammen i 2014.

Trening gjennom utesesongen

Første felles utetrening starter tirsdag 22. april kl. 18:00 med oppmøte på Kirkerud. Deretter kjører vi felles utetreninger hver tirsdag og torsdag kl. 18:00 gjennom utesesongen. Første felles langtur blir en trasébefaring av Enebakk Rundt helgen 26/27. april, deretter blir det oppmøte på Kirkerud på søndager kl 09:00 for å ta rolige langøkter sammen med rullekjøring og innlagt matpause.

Rittdeltakelse 2014
Vi deltar på fem fellesritt i 2014: Enebakk Rundt, torsdag 1. mai. Et ritt på ca 80 km. Påmelding er åpen og vi melder oss på under BOC 2 der det er spesifisert, hvis ikke er det BOC 3 vi bruker som lagnavn på alle ritt. Vi stiller for øvrig på startstreken bakers i BOC 2 sin gruppe, men samlet slik at vi holder laget samlet og slipper BOC 2 fra oss. Vi satser på å plukke opp eventuelt BOC 2 ryttere som faller av sin gruppe på de ritt hvor vi starter i samme gruppe som BOC 2. Årets andre ritt er  Nordmarka Rundt, et ritt på 150 km som går av stabelen 18. mai. Påmelding er åpen og vi oppfordrer samtlige BOC 3 og 4 deltakere til å melde seg på snarest. Tredje ritt for sesongen er Vestfold Rundt på 165 km. Den går siste helg i mai, nærmere bestemt søndag 25. mai. Her er det bare å melde seg på. Det fjerde rittet vi sykler er et ritt i regi av BOC og Rye, nemlig Tyrifjorden Rundt med start og målgang i Sandvika, og en lengde på 145 km. Denne er ny av året og vi i BOC 3 og 4 er selvsagt programforpliktet til å stille oss til disposisjon søndag den 15. juni. Siste lagritt for året er Lillehammer - Oslo, som går lørdag 28. juni. Påmelding er åpen og vi starter i pulje kl. 09:50. Det er bare å melde seg på. I tillegg til disse lagrittene ønsker vi å få med flest mulig fra BOC 3 og 4 på Øyern Rundt, som går andre søndag i august. Dette er et individuelt ritt på 123 km hvor man starter i felles pulje med en rekke andre ryttere. Dette er et morsomt ritt og desto flere BOC'ere vi har med, jo morsommere er det å sykle – her ligger vi på hjul med andre klubbryttere og man har i prinsippet ingen lagmessige forpliktelse til å ligge i front å dra før man nærmer seg målgang.

For de som har spørsmål rundt ritt eller trening med BOC 3 og 4 er det bare å ta kontakt med Trond V. Thomson på epost tvt(at)sb1markets.no eller på mobil 90 16 06 06.

Ekstra informasjon