BOC 2 Styrkeprøven 2012 - 1530 Klart vi kan!

BOC2 har testet terskel og maksverdier hos Asgeir Mamen.
Under klubbkvelden med Kurt Asle Arvesen og Knut Anders Fostervoll sa Kurt Asle følgende “… alle må vite sin terskel…”. Nylig har godt over 20 ryttere deltatt på førsteamanuensis Asgeir Mamens test av terskel- og maksverdier. Både kvinner og menn møtte opp, og for noen var dette helt nytt og spennende!

Les mer: BOC 2 Styrkeprøven 2012 - 1530 Klart vi kan!

Kickoff Gruppe 2


Gruppe 2 avholdt kick-off på Skøyen 13 oktober.

Stort oppmøte denne kvelden med ca 30 ivrige syklister som dukket opp. Dette bekrefter den store interessen rundt neste års opplegg for gruppe 2.
Inititiativtakerne hadde fått trykket egne T-skjorter for kvelden, Jørgen hadde bakt sjokoladekake og OXX Webscape sto for lokaler og kaffe.
Mange var spente på å høre Jørgen presentere planene for sesongen 2012.

Les mer: Kickoff Gruppe 2

BOC2 - Med Styrkeprøven som målsetning!

...eller gr. 2 om man hellere vil det, har Trondheim-Oslo (DSS) som målsetning. Treningen foregår med tanke på at vi skal bli best mulig til å sykle som et lag og med en formtopp rundt St.Hans. Men, ikke alle har DSS som målsetning. Du er like velkommen på våre treninger for det og de lokale rittene er selvfølgelig for alle som vil.

Våre treninger skjer fra Kirkerud på Vøyenenga i Bærum. I april starter treningen kl. 1730 i uka og i mai og juni kl. 1800. Tirsdagstreningen er som regel intervaller og/ eller lagtempo og torsdager trener vi kjedekjøring (lagkjøring).

Nivået tilsier en målsetning på Tronheim-Oslo rundt 17 timer.

Er du intressert i å trene eller delta på ritt med oss sender du en mail til Jørgen Åstrøm: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ekstra informasjon