Fantastisk innsats i KM Sykkelkross

Åpent kretsmesterskap i Sykkelkross ble arrangert søndag 27.10.2013. Rittet ble arrangert på Einåsen idrettsanlegg på Gullhaug og 25 ryttere fra både Drammen, Rye, Frøy, Vestre Aker Velo, Asker og ikke minst BOC stilte til start klokken 1200. Enkelte ryttere var svært ivrige og stilte til start allerede halvannen time før rittet. Etter at startnummer var delt ut ble det en rolig mastergjennomfjøring av den en kilometer lange løypa.

 Løypa inneholdt en rekke klassiske hinder som 30 cm høye trebarrierer, trappehinder, krappe 180 graders svinger og ikke minst sandgrav. Alt i alt en klassisk sykkelkrossløype som var veldig publikumsvennlig og krevende for rytterne.  Rittet forløp seg med full gass fra start til mål og etter 60 minutter ble det ringt for en siste runde. Rittet ble ikke uventet vunnet av Morten Vaeng fra Drammen CK og beste rytter fra BOC ble Fredrik Haraldseth.

Umiddelbart etter rittet ble det som hør og bør intervju med vinner før varm og god hjemmelaget tomatsuppe ble servert av Jørgen Norås. Bull ski og Kajakk hadde disket opp med flotte premier, 5 sekker, 3 bag’er og en sykkeldrakt! BOC har all grunn til å være fornøyd med KM i sykkelkross, rittet har fått veldig bra tilbakemeldinger og de forbedringsforslagene som har kommet er i høyeste grad håndterlige for klubben.


Som rittansvarlig ønsker jeg spesielt å takke Bjørn Kåre Amdal som bygde og transporterte trebarrierene, Jørgen Norås som ordnet fantastisk tomatsuppe, Arne Hove som kjøpte inn ropert og tok flotte bilder, Ståle Heitmann som ordnet med Prosecco til vinner og seierspall, Norges Cykelforbund som lånte ut 5 nye Sykkelkrosssykler, Are Bjølseth som også tok fantastiske bilder, Hans Christian Franche som bemannet sekretariatet og sist men ikke minst Arild Salte for positivitet og støtte!

Mer info finner dere her: Bilder, resultatliste og evaluering.

Ekstra informasjon