BOC leverer Morgendagens Helter


LYS FREMTID: BOC var representert med to ryttere under det aller første Morgendagens Helter-rittet, som ble arrangert i Harstad søndag.

Parallelt med siste etappe av Arctic Race of Norway, syklet Norges beste juniorer det aller første Arctic Morgendagens Helter Ritt. Rittet, som er et samarbeid mellom NCF, Arctic Race of Norway og Statoil, er det første hvor unge sykkeltalenter fra de nye regionslagene møtes til dyst. Det var i vinter at NCF la ned sykkelkretsene til fordel for regioner, og nå da det første regionsrittet gikk av stabelen, hadde BOC to ryttere med. Både Kristian Kulset og Peder Benjamin Hagen kunne tre på seg Region Øst-drakten, da de syklet rittet i rundløypen inne i Harstad, den samme hvor Thor Hushovd litt senere på dagen sikret seg både etappeseier og sammenlagttriumf i Arctic Race of Norway. Også tidligere BOC-juniorrytter, Marius Westgaard (nå Asker CK), syklet rittet for Region Øst.

Seieren i guttenes fellesstart gikk til Kristoffer Halvorsen fra Region Innland, mens det var Region Midt-rytter Solveig Edøy som seiret i jentenes ritt. I lagkonkurransen gikk Region Innland til topps. BOC er stolte av å ha med to av våre gutter i Morgendagens Helter og ønsker dem lykke til med fortsettelsen!

Ekstra informasjon