Nyhetsbrev Landevei Junior og Elite


Gode resultater i Norgescup åpningen for landevei junior og elite
Jæren sykkelfestival 20. og 21.april. 30 km Tempo, Rankingritt

Med hele Norgeseliten til stede markerte BOC rytterne seg fra første tråkk på pedalen.Marius Haave ble beste BOC rytter med en sterk 10.plass, på plassen etter fulgte Aleksander Dahling. 2 plasseringer blant de 11 beste plasserer BOC i klasse med Continentallagene.

Norgescup, Fellesstart søndag:

Norgescuprittet for juniorene søndag ble preget av en massevelt hvor hele 40 utøvere smalt i bakken. Velten hindret dessverre to av våre ryttere. Kristian Kulset var imidlertid med videre og kjempet helt i toppen. Kristian forsøkte seg med et solobrudd 3 km fra mål, men ble kjørt inn like før mål. Han endre til slutt på 23 plass etter en svært respektabel sesongåpning.

Seniorfeltet inneholdt hele 190 ryttere med hele norgeseliten på plass. Rittet ble preget av stadige bruddforsøk og nervøs kjøring. BOC stilte med 8 ryttere og satte sitt tydelige preg på rittet. 30 km fra mål satt 7 av bærumssyklistene i det som var igjen av hovedfeltet. Det ble kjørt svært hardt de siste kilometerne men både Hans Petter Berntzen og Nicolai Tefre Lunder fikk dessverre tekniske problemer som gjorde at de
falt av hovedfeltet. Daniel Vejmelka forsøkte imidlertid å stikke av fra feltet to ganger men ble kjørt inn av Continentallagene, slik at det til slutt ble en massespurt. I en dramatisk spurt hvor blant annet BOC/Ringerikskraft gutten Håkon Berger gikk i asfalten kampen om en pallplass, ble Marius Haave vår bestemann på en 19. Plass. Daniel Vejmelka ble nr 25 og William Brekke Johansen ble 31. Alt i alt var det grunn til å være svært fornøyd med innsatsen hvor BOC nok en gang markerte seg som en av landets beste klubblag. Vi ser frem til Rankingritt på hjemmebane neste helg!

Ekstra informasjon