Nyhetsbrev fra Landevei Junior/Elite - Norgescup 2 og Eidsvollrittet

Tekst og foto: Else Tefre

Norgescup 2

MED PÅ MOROA: BOC yppet seg mot kontinentallagene i helgen, under den andre Norgescupen og Eidsvollrittet.

Tross flom og ødeleggelser i Eidsvoll-området, var det duket for Norgescup med start fra Trandum i helgen. Etter en strålende profilering av norsk sykkelsport gjennom Glava Tour, var det mange spente lag som hadde lyst å vise seg frem. Vi var klare med både junior- og elitelaget vårt. Gøy at proffene Gabriel Rasch og Frederik Wilmann også stilte til start. Forstod på gutta at det var ekstra kult å sitte på hjulet til SKY-trøya, for så å kjøre forbi. Klikk på "les mer"-lenken under for å få referatet fra alle helgens begivenheter.

Les mer: Nyhetsbrev fra Landevei Junior/Elite - Norgescup 2 og Eidsvollrittet

Nyhetsbrev fra Landevei Junior/Elite - Tour de Himmelfart og Superbagleren

TØFF KONKURRANSE: Å sykle mot danske juniorer, er noe av det tøffeste du kan gjøre som syklist. Kristian Kulset lot selvsagt ikke sjansen gå fra seg.

 

Les alt om juniorenes tøffe erfaringer fra Danmark, samt eliteguttenes totaldominanse i Vestfold ved å følge lenken.

Les mer: Nyhetsbrev fra Landevei Junior/Elite - Tour de Himmelfart og Superbagleren

Nyhetsbrev fra Landevei Junior/Elite - Hadeland Grand Prix og Ringerike Grand Prix

JEG STIKKER: Daniel Vejmelka viste ingen respekt for proffene, da han og BOC satte sitt tydelige preg på Ringerike Grand Prix, både for elite og junior.

 

Les alt om BOC-guttenes strålende helg på Ringerike og Hadeland ved å følge lenken.

Les mer: Nyhetsbrev fra Landevei Junior/Elite - Hadeland Grand Prix og Ringerike Grand Prix

Nyhetsbrev fra Landevei Junior/Elite - Ronde van Vestkant

 

FULL KONTROLL: BOC styrte fellesstarten i M Elite og fikk etter hvert avgårde Daniel Vejmelka (nummer to fra venstre) i det vinnende bruddet.

 

For en strålende helg! Med blå himmel, nykostede Bærumsveier og 250 ryttere til start markerte BOC seg skikkelig på hjemmebane under Ronde van Vestkant. Les nyhetsbrevet fra Landevei Junior/Elite her.

Les mer: Nyhetsbrev fra Landevei Junior/Elite - Ronde van Vestkant

Nyhetsbrev Landevei Junior og Elite


Gode resultater i Norgescup åpningen for landevei junior og elite
Jæren sykkelfestival 20. og 21.april. 30 km Tempo, Rankingritt

Med hele Norgeseliten til stede markerte BOC rytterne seg fra første tråkk på pedalen.Marius Haave ble beste BOC rytter med en sterk 10.plass, på plassen etter fulgte Aleksander Dahling. 2 plasseringer blant de 11 beste plasserer BOC i klasse med Continentallagene.

Norgescup, Fellesstart søndag:

Norgescuprittet for juniorene søndag ble preget av en massevelt hvor hele 40 utøvere smalt i bakken. Velten hindret dessverre to av våre ryttere. Kristian Kulset var imidlertid med videre og kjempet helt i toppen. Kristian forsøkte seg med et solobrudd 3 km fra mål, men ble kjørt inn like før mål. Han endre til slutt på 23 plass etter en svært respektabel sesongåpning.

Seniorfeltet inneholdt hele 190 ryttere med hele norgeseliten på plass. Rittet ble preget av stadige bruddforsøk og nervøs kjøring. BOC stilte med 8 ryttere og satte sitt tydelige preg på rittet. 30 km fra mål satt 7 av bærumssyklistene i det som var igjen av hovedfeltet. Det ble kjørt svært hardt de siste kilometerne men både Hans Petter Berntzen og Nicolai Tefre Lunder fikk dessverre tekniske problemer som gjorde at de
falt av hovedfeltet. Daniel Vejmelka forsøkte imidlertid å stikke av fra feltet to ganger men ble kjørt inn av Continentallagene, slik at det til slutt ble en massespurt. I en dramatisk spurt hvor blant annet BOC/Ringerikskraft gutten Håkon Berger gikk i asfalten kampen om en pallplass, ble Marius Haave vår bestemann på en 19. Plass. Daniel Vejmelka ble nr 25 og William Brekke Johansen ble 31. Alt i alt var det grunn til å være svært fornøyd med innsatsen hvor BOC nok en gang markerte seg som en av landets beste klubblag. Vi ser frem til Rankingritt på hjemmebane neste helg!

Ekstra informasjon