Ekstraordinært årsmøte 24. juni kl 18:30

Det kalles inn til ekstraordinært årsmøte i klubben en 24. juni kl.18:30 i BOC lokaler i Kadetttangen 10 i Sandvika. Eneste sak til behandling er klubbens forestående aksjekjøp i "Styrkeprøven AS". Foranledningen til dette er NCF sin omorganisering av kretser til regioner.

Klubbene i Oslo Cyklekrets tar over Styrkeprøven

Sykkelnorge omorganiseres og sykkelkretsene skal bli til regioner. I Oslo Cyklekrets er det 22 klubber. Nye NCF region Øst vil omfatte Oslo, Akershus og Østfold og ha 82 klubber som medlemmer. Oslo Cyklekrets har vært spesiell i sykkelnorge siden den har eid og drevet Styrkeprøven. I kretsene i Akershus og Østfold har det ikke vært aktivitet de senere årene.

Styrkeprøven er et viktig ritt for klubben. Det var derfor vært viktig for BOC å sikre at klubbene i Oslo, herunder også BOC, skal kunne delta i utviklingen av rittet, for på den måten å bidra til å sikre rittets fremtid.

På tinget i OCK 18. mars ble det bestemt at når kretsen forsvinner skal klubbene i OCK ta over eierskapet til Styrkeprøven. Styrkeprøven vil da bli omorganiseres til et ideelt aksjeselskap som klubbene kan kjøpe seg inn i. Midlene som blir igjen i kretsen vil gå til en stiftelse hvor klubbene kan søke om støtte.

Her kan du lese mer om dette. til sidene til Frøy.

Les mer: Ekstraordinært årsmøte 24. juni kl 18:30

Støtt Bærum og Omegn Cykleklubb når du tipper hos Norsk Tipping

Alle som leverer spill via Norsk Tipping kan bestemme et idrettslag som vil få 5 % av innsatsen som det spilles for. Pengene utbetales av Norsk Tipping og vil ikke bli trukket fra på innsatsen til hver enkelt spiller. Alt spill som er plassert etter 1. januar 2009 vil være med i beregningen av grasrotandelen.

 

Den 1. mars ble grasrotandelen iverksatt. Dette betyr at alle som leverer spill via Norsk Tipping kan bestemme et idrettslag som vil få 5 % av innsatsen som det spilles for. Pengene utbetales av Norsk Tipping og vil ikke bli trukket fra på innsatsen til hver enkelt spiller. Bærum og Omegn Cykleklubb er et av de idrettslagene man kan støtte via grasrotandelen. Alt spill som er plassert etter 1. januar 2009 vil være med i beregningen av grasrotandelen.
Denne ordningen kan bli en viktig støttespiller for idrettslagene i en vanskelig tid, og det antas at Norsk Tipping vil overføre ca 200 millioner ekstra til idrettslag i Norge som følge av denne ordningen i 2009. 

Det er enkelt å knytte BOC opp mot grasrotandelen. Du må (fra 23. februar) ha et spillekort. Spiller man på nett finner man info under "min side". Her kan man knytte seg opp mot Bærum og Omegn Cykleklubb ved å søke på idrettslaget eller legge inn organisasjonsnummeret som er 984 061 501. 
Ved spill på terminal hjelper tippe kommisjonær deg gjennom prosessen, men også her kan det være en fordel å ha organisasjonsnummeret klart. 

Se etter denne ordningen neste gang dere plasserer et spill hos Norsk Tipping. Vi vil øremerke midlene til breddeidrett og arbeid for barn og unge. Således vil ditt spill komme din egen klubb til gode. Det koster deg ingen ting! Mer informasjon på https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Den 12.04.2012 blir det årsmøte i BOC

Herved innkalles dere til årsmøte i BOC på torsdag den 12. april 2012, kl 19:00.
Årsmøtet avholdes på klubbhuset ved Kadettangen i Sandvika. Det blir lett servering.
 
Samtidig vil jeg og Styret beklage at det tidligere annonserte årsmøtet ble utsatt.
Da håper vi på bedre lykke til neste gang, og husk å sende saker til Styret på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
senest en uke før Årsmøtet.

Les mer: Den 12.04.2012 blir det årsmøte i BOC

Endret e-post adresse?

Dersom du har endret e-post adresse uten å ha meldt fra til BOC, får vi ikke sendt ut elektronisk faktura med medlemskontingenten.
Så dersom du har endret e-post adresse, send e-post med info til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Skaff deg Uno-X kortet og bidra til BOCs satsning på unge syklister!

Uno_X

Uno X / MOT er hovedsponsor for BOC og klubbens elitesatsning. Samarbeidet med Uno X / MOT gir oss mulighet til å gi tilby våre unge ambisiøse utøvere et profesjonelt opplegg. I tillegg gir tilknytningen til MOT muligheten for å bygge inn sunne verdier i treningsarbeidet og klubbens virksomhet for øvrig. Som et ledd i samarbeidet med Uno-X er det naturlig at vi benytter UNO X og YX-stasjoner så langt det er mulig. På denne måten kan vi også være med på å skaffe tilveie nye midler til klubbens virksomhet.

Les mer: Skaff deg Uno-X kortet og bidra til BOCs satsning på unge syklister!

Ekstra informasjon