Støtt Bærum og Omegn Cykleklubb når du tipper hos Norsk Tipping

Alle som leverer spill via Norsk Tipping kan bestemme et idrettslag som vil få 5 % av innsatsen som det spilles for. Pengene utbetales av Norsk Tipping og vil ikke bli trukket fra på innsatsen til hver enkelt spiller. Alt spill som er plassert etter 1. januar 2009 vil være med i beregningen av grasrotandelen.

 

Den 1. mars ble grasrotandelen iverksatt. Dette betyr at alle som leverer spill via Norsk Tipping kan bestemme et idrettslag som vil få 5 % av innsatsen som det spilles for. Pengene utbetales av Norsk Tipping og vil ikke bli trukket fra på innsatsen til hver enkelt spiller. Bærum og Omegn Cykleklubb er et av de idrettslagene man kan støtte via grasrotandelen. Alt spill som er plassert etter 1. januar 2009 vil være med i beregningen av grasrotandelen.
Denne ordningen kan bli en viktig støttespiller for idrettslagene i en vanskelig tid, og det antas at Norsk Tipping vil overføre ca 200 millioner ekstra til idrettslag i Norge som følge av denne ordningen i 2009. 

Det er enkelt å knytte BOC opp mot grasrotandelen. Du må (fra 23. februar) ha et spillekort. Spiller man på nett finner man info under "min side". Her kan man knytte seg opp mot Bærum og Omegn Cykleklubb ved å søke på idrettslaget eller legge inn organisasjonsnummeret som er 984 061 501. 
Ved spill på terminal hjelper tippe kommisjonær deg gjennom prosessen, men også her kan det være en fordel å ha organisasjonsnummeret klart. 

Se etter denne ordningen neste gang dere plasserer et spill hos Norsk Tipping. Vi vil øremerke midlene til breddeidrett og arbeid for barn og unge. Således vil ditt spill komme din egen klubb til gode. Det koster deg ingen ting! Mer informasjon på https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Ekstra informasjon