Forsiden

Nyhetsbrev fra lederen

Vår årlige Sykkel tur til Smögen 12-14.4.2013

Dette er et arrangement for våre rekrutter terreng/ Landevei i alderen fra 10- 16 år. inkl. fam. Arrangementet er også åpent for ikke medlemmer.

Det blir trening lørdag og søndag og sosialt hyggelig på kvelden.   Dette er et flott arrangement til å bli kjent med andre i klubben samt å lære litt mer sykkel for barn og voksne. Spre budskapet.  Det er begrenset plass med fortsatt ledig.

Pris kr 1000,- per person )
> 
> Alle tar med sengetøy og håndklær, mat og drikke er inkludert. 
> 

 

Påmelding skjer på våre sider boc.rittresultater.no

 

Medlemskontigent 2013.

Vi har sendt ut medlemskontingent den 8.2 med forfall 22.2.  Samt ny purring 3.4. 

Medlemskontingent 2013

Medlemskap i BOC løper til oppsigelse. Oppsigelse eller `frysing` av medlemskap må meldes til

medlemsregisteransvarlig innen 1. mars, for å slippe å betale medlemskap/treningsavgift for

den aktuelle sesongen.

 

Det er fortsatt mange som ikke har betalt kontingenten.  Sjekk på våre sider boc.rittresultater.no på din konto om du har betalt.  Her får en også skrevet ut medlemskort om en har betalt. Dette gjøres under Fakturainfo hold markøren over beløpet som skal være kr 0.00.

 

Lisens 2013

 

«Lisens er obligatorisk for å delta i alle typer tidtatte ritt. Den inneholder bl.a. en ulykkesforsikring. Det er utøvers (foresattes) eget ansvar å ha løst lisens. I ritt uten tidtakning (Trimritt) er lisens ikke nødvendig, men NCF har en forsikringsordning for trimryttere ( se Engangslisens» Se også.

 

http://www.sykling.no/sportslig/lisenser/Sider/Lisenser.aspx

 

For å løse lisens må kontingent være betalt. Lisens ordnes via våre nettsider boc.rittresultater.no

 

Jeg vil oppfordre alle våre medlemmer til å løse lisens spesielt grunnet ulykkesforsikringen som også dekker ulykke under trening.  Pris på lisens er aldersbetinget, og kommer frem under bestilling.   For de aller fleste er den rimeligste et godt alternativ.

 

Eller vil jeg takke alle som møtte på vår klubbkveld 3.4. Styret har fått mange gode innspill hvordan klubben bør legge sin strategi for årene fremover og det er bare å komme med flere innspill.

 

De som også ønsker å bestille drakt er neste frist 8.4 se våre nettsider boc.idrett.no.  Draktene vil være tilgjengelige første/ andre uke i mai.

 

Mvh

Arild Salte

 

Leder BOC

Ekstra informasjon