Forsiden

BOC blir en av hovedeierne i Styrkeprøven AS


BOC har kjøpt aksjer for 326.00 kroner i Styrkeprøven AS. Til sammen ni klubber eier aksjer i selskapet, som har en aksjekapital på 1.8 millioner kroner.

Styrkeprøven er til nå eid av Oslo Cyklekrets. Fordi kretsen i løpet av 2013 slås sammen med Akershus og Østfold til region øst, har klubbene i kretsen besluttet at de skal opprette et eget selskap, som skal drive og utvikle Styrkeprøven.

ÅRSMØTEVEDTAK

Alle klubbene i Oslo Cyklekrets fikk tilbud om å kjøpe aksjer i Styrkeprøven AS, og ni klubber takket ja. Klubbene går inn med forskjellige eierandeler. BOC besluttet på et ekstraordinært årsmøte før ferien at klubben kan kjøpe aksjer for maksimalt 400.000 kroner.

Mandag ble det avholdt aksjetegningsmøte, og der ble det klart at BOC får kjøpe aksjer for 326.000 kroner. Klubben eier med det  vel 18 prosent av aksjene i Styrkeprøven AS. Rye og IF Frøy har like mange aksjer, og er dermed de største eierne i selskapet.

Det nye selskapet skal ha generalforsamling i oktober, der det blant annet skal velges styre.

SPENNENDE

 

– Det har vært en lang og spennende prosess fram til dit vi er i dag. VI er glad for at Styrkeprøven AS nå er en realitet, med BOC som en av de store eierne. Nå kan vi bli med å videreutvikle det største turrittet på landeveien.

Styret ønsker gjerne gode innspill på forslag til styrkeprøven i 2014 som vi kan ta med oss.

Dette er eierne av Styrkeprøven AS. Hver aksje har en verdi på tusen kroner
IF Frøy                                   326 aksjer
SK Rye                                  326 aksjer
BOC                                       326 aksjer
IK Hero                                  181 aksjer
Hasle-Løren                          180 aksjer
Asker CK                               180 aksjer
Follo SK                                 121 aksjer
Sagene IF                               80 aksjer
Holmenkollen SK                    80 aksjer

Askers kjøp av aksjer er tatt med forbehold av godkjennelse på ekstraordinært årsmøte i klubben i neste uke. Frøy, Rye og BOC har garantert for dette beløpet, for at det formelle skal være i orden.      

Med vennlig hilsen

 

Arild Salte

Leder BOC

Ekstra informasjon