Forsiden

Mellom 13 og 19 år? Lyst til å prøve triathlon?

Bærumsvømmerne og Bærum og Omegn Cykkelklubb starter sportsmastergruppe fra uke 3 i 2015.
Vi møtes 1 gang i uken på onsdager fra kl. 20.00 – 21.00. De første ukene er vi inne og trener svømming, etter hvert beveger vi oss ut for å løpe, før vi tar fatt på sykkeltreningen. Parallelt med svømmeperioden arrangerer BSV et eget ungdomskurs for de som trenger å lære mer crawl-teknikk. Utover våren og etter endt kurs vil deltakerne kunne delta på svømmeaktiviteter med BSVs ungdomsgruppe «Vill i Vann», og på denne måten holde svømmingen vedlike. 
 
Fra 20 – 22. februar 2015 deltar sportsmastergruppen på Ung-TRI samling på Notodden (egenandel 750,-). Her blir det masse trening, litt teori og mye moro! Vi deltar også som lag på UNG-TRI cup er en lavterskel ungdomstriatloncup i Oslo-området med fokus på førstegangsgjennomføring. Premie til alle som deltar i minst 3 av 4 runder.
 
Aktivitetskontingent 1500,-
Aktivitetskontingenten inkluderer medlemskap i klubb og forsikring i alle aktiviteter. Startkontingent og lisens til Sportsmaster UNG-TRI cup er inkludert i kontingenten. 
 
Påmelding:
Send en e-post til Åsa Essebo – Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for mer informasjon og påmelding.

Ekstra informasjon