Forsiden

Info fra lederen


ÅRSMØTE
Det er nå tid for årsmøte i Bærum og Omegn Cykleklubb. Dato er torsdag 13.2 kl 18.00 på Gjønnes Idrettshall i Kantinen. Det vil bli servert mat og drikke. Gjønnes Idrettshall ligger like med Gjønnes T-bane stasjon. Her har BOC også hatt spinning i hele vinter. Det er viktig at styret innen 1 februar får inn forslag som skal behandles på Årsmøte. Sakspapirer vil bli lagt ut primo februar på våre nettsider.

DRAKT/ KALAS
For å sikre oss at alle våre medlemmer får riktig størrelse på sin BOC drakt for 2014, vil representant fra Kalas presentere årets tøy Tirsdag 28.1 fra kl 18.00 på Gjønnes. Her vil Kalas, Bull Ski & Kajakk og Skoda stille med premier til de fremmøtte. Det er svært viktig at de som skal ha drakt møter for å sikre seg riktig tøy (pading) og størrelse. Nettbutikken åpnes samme dag. Levering ultimo Mars.

Tyrifjorden rundt 15.juni 2014, NYHET!
Bærum og Omegn Cykleklubb og Sportsklubben Rye starter nytt landeveisritt i 2014 med start og mål i Bærum. Klubbene har gått sammen om å opprette landeveisrittet Tyrifjorden Rundt. Rittet vil gå av stabelen søndag 15. juni 2014. Det er lagt opp til to distanser på henholdsvis 64 og 145 km. Rittet vil være et turritt, og skal være optimal oppladning til Styrkeprøven (Trondheim-Oslo) som går 14 dager senere. Grupper og lag fra Østlandet som skal sykle Styrkeprøven får derfor en meget god anledning til et testritt her. Rittet legger stor vekt på få med folk flest. Rittet vil få egen nettside snart og jeg kommer til å legge ut link dit.
Rittet inviterer både elitesyklister og mosjonister til å ta turen i de fantastiske omgivelsene rundt Tyrifjorden. Det vil bli satt opp en spennende lagkonkurranse på den lengste etappen. BOC og Rye sine beste lag stiller. Tyrifjorden Rundt var tidligere en av de store klassikerne i Norge, og ble startet i 1949, men på grunn av stadig nye veitraseer på 80-tallet ble rittet lagt ned i 1987. Dagens trase er ny, men rittet vil i store deler gå rundt Tyrifjorden. Start og mål vil være sentralt i Sandvika, Bærum. (kilde, Rye sportsklubb sine hjemmesider).
Spørsmål ta gjerne kontakt med undertegnede.

 

Ekstra informasjon