Forsiden

Kvalifisert til VM!

Reisebrev fra Tom Jørgensen

"Heisan!

Var nede i København hele helgen og kjørte Nord-Europas viktigste landeveisritt i skikkelig UCI-regi med hele opplegget (sperrede veier, proff opplegg, Master-motorsykler, fotografer bak på motorsykler)!  Dette rittet var samtidig det eneste rittet i hele Nord-Europa i løpet av 2013 som er uttak til selve VM-finalen i Trento i Italia i september.   Så det var deltagere fra Norden, Tyskland, Storbritannia, Sveits, Slovakia, Nederland, Russland, Litauen osv for å kvalifisere seg til VM-finale i tempo og fellesstart.   Fellesrittet i går var på hele 145km og gikk i utrolig tøff og variert landskap med massevis av 90-gradersvinger i veikryss og rundkjøringer (!) og var altså usedvanlig teknisk løype.  Passerte til og med 2 gruspartier!   Rene ”Paris-Roubaix”.      Likevel ble jeg nr 11 på tiden 3.57 og ER KVALIFISERT TIL VM-FINALEN!!!!!!!   Dæven døtte som begge dieselmotorene i begge lårene mine virkelig holdt standard hele veien!    Nei, nå skal jeg bli proff på heltid! 

Den økten jeg hadde på lilleskiva gjennom hele Tyrifjorden Rundt sammen med BOC gruppe 2 forrige søndag gjorde nok underverker.  ;-)   For nede i København hadde jeg fulladet Pinarello Dogma 65.1 Think og da jobbet jeg virkelig på storskiva!

Med dette resultatet må jeg for 100-tusende gang revurdere den løpende situasjonen og må tenke på nytt mht deltagelse i Trondheim-Oslo.  Men tro meg, jeg HAR veldig lyst på Trondheim-Oslo med BOC gruppe 2.   Men VM i Italia  ”a’gitt”!!

Og jeg som begynte for alvor å trene seriøst i 2006 bare for å henge med ”sekken” (!) til BOC gruppe 2 i turrittene!    For en springbrett rett til himmels BOC gruppe 2 er!!!!   ;-)"

-----------

Ære til Landevei 2 og den rekrutteringen som skjer der - og så ønsker vi Tom hell og lykke - VM i Italia er stort - heia TOM !!!

Ekstra informasjon