Forsiden

Nye nettsider

BOC har fått nye nettsider.

Vennligst gå til www.baerumock.no for oppdatert informasjon

Smøgentur 10-12 april 2015 Landevei/ Terreng

Da er påmelding til årets tur til Smøgen.

Turen er for alle barn / ungdom både landevei og terreng.

Meld dere på:

https://medlem.boc.idrett.no/node/46

 

 

! Årsmøtet utsatt til 24.3

BOC årsmøte 2015 er dessverre utsatt til tirsdag 24 mars kl 1930.

Møtet avholdes direkte etter avsluttet Klubbkveld.

Ny adresse: Norges Toppidrettsgymnas, Auditoriet, Hans Burums vei 30, 1357 Bekkestua.

Mvh

Styret

Drakt bestillingen er nå åpen

Da er ny draktbestilling på plass  Vedlagt følger oversikt over ulike drakter. Siste bestillingsdato er 15.4.
 
Gå inn på Link www.original.no
 
Benytt følgende brukernavn .
Username: BOC2015
Draktene leveres Bull Ski & Kajakk  i Sandvika ca 1. juni. nettbutikk åpnes ca 7. april  med levering ultimo mai. Bestillinger 16.2 er 1 april hos Bull i Sandviak
 
Det er også viktig at våre ryttere passer på at de får bestilt lisens for 2015.  Selve forsikringsordningen utgår 28.2.For alle som er over 13 år anbefaler vi at en har lisens. Den dekker skader både på ritt og trening.
 
Lisens bestilles på:
 
 

Mellom 13 og 19 år? Lyst til å prøve triathlon?

Bærumsvømmerne og Bærum og Omegn Cykkelklubb starter sportsmastergruppe fra uke 3 i 2015.
Vi møtes 1 gang i uken på onsdager fra kl. 20.00 – 21.00. De første ukene er vi inne og trener svømming, etter hvert beveger vi oss ut for å løpe, før vi tar fatt på sykkeltreningen. Parallelt med svømmeperioden arrangerer BSV et eget ungdomskurs for de som trenger å lære mer crawl-teknikk. Utover våren og etter endt kurs vil deltakerne kunne delta på svømmeaktiviteter med BSVs ungdomsgruppe «Vill i Vann», og på denne måten holde svømmingen vedlike. 
 
Fra 20 – 22. februar 2015 deltar sportsmastergruppen på Ung-TRI samling på Notodden (egenandel 750,-). Her blir det masse trening, litt teori og mye moro! Vi deltar også som lag på UNG-TRI cup er en lavterskel ungdomstriatloncup i Oslo-området med fokus på førstegangsgjennomføring. Premie til alle som deltar i minst 3 av 4 runder.
 
Aktivitetskontingent 1500,-
Aktivitetskontingenten inkluderer medlemskap i klubb og forsikring i alle aktiviteter. Startkontingent og lisens til Sportsmaster UNG-TRI cup er inkludert i kontingenten. 
 
Påmelding:
Send en e-post til Åsa Essebo – Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for mer informasjon og påmelding.

Handlekveld hos Bull Ski & Kajakk

Det arrangeres klubb-/handlekveld hos Bull Ski & Kajakk i Sandvika på torsdag 6.11 kl.19-21! Butikken er full av ski- og vintervarer, og man kan også få 20% forhåndsrabatt på 2015 modeller, bl.a Colnago.
Parkering utenfor eller på taket. Velkommen!

 

Styrkeprøven 2015 - må oppleves av alle!

Styrkeprøven anno 2015 avvikles i perioden 19-21 juni 2015 og har gjennomgått en revitalisering på mange måter. Her er mange spennende nyheter som burde passe alle og enhver.

Ta en nærmere titt på nyhetene her: www.styrkeproven.no

NB! Påmeldingen har åpnet, og det er ingen grunn til å drøye påmeldingen da startnummeret, som kjent, blir dyrere etterhvert som antall dager til start minker.

Lykke til med planleggingen og gjennomføringen.

Birken-overnatting - frist for påmelding

Foreløpig er det god plass i hyttene på Mesnali. Vi må snart bekrefte hvor mange vi blir og setter derfor frist til førstkommende torsdag kl 23 for påmelding.

Heng dere på da vel!

Harald

Birken-overnatting

Årets Birken nærmer seg - for både store og små! Vi har også i år ordnet overnattingsmulighet på Mesnali Leirsted. 
BOC dekker utgiftene til overnatting, men den enkelte må selv betale måltidene. Dette utgjør 165 kr for middag og 130 kr for frokost.
Påmelding skjer på https://boc.rittresultater.no/node/26 . Her velger man også hvilke måltider man ønsker.
Dette er et tilbud til alle BOC ´ere, men ettersom det terrengungdommen som organiserer dette er vi nødt til å ta forbehold om plass. Hvis det blir fullt vil vi prioritere ryttere m/ følge fra ungdomsgruppa. Erfaringen tilsier dog at dette ikke blir noe problem.

Vel møtt til Birken-dyst!

BOC Birken Tours 2014

Påmeldingen til årets Birken Tours 2014 er nå åpnet. Detaljene vil komme utbrodert senere, men som i foregående år møter vi opp på Kadettangen fredag 29. August, for pakking av sykler og avreise. Oppmøte kl. 15.00 avgang 16.00.

Overnatting på vår faste hule, Kringen, ca. 5 kilometer trilletur fra start.

Retur fra Lillehammer blir ca 16.00 på lørdag (ser an denne basert på puljer).

På Kringen ligger vi på madrasser, og du må selv ta med sovepose og evt. pute. Vi får kjøpt middag der oppe ved ankomst, frokost får vi om morgenen. Vi triller så til start, leverer bagasje for transport med Birken-arrangørene, sykler ritt, kommer i mål og soialiserer litt i målområdet.
I år som i fjor blir det telt ved VIP området. Vel møtt.

Meld deg på her:

https://boc.rittresultater.no/node/24

Meld deg på i dag, her blir det fullt...

SMØGENTUR 4-6 APRIL 2014

http://boc.rittresultater.no/node/16

Ekstra informasjon